Ontwerp & realisatie

Een goed interieurontwerp sluit aan bij het karakter van het pand en houdt rekening met de functionaliteit van ruimtes. Naast de indeling spelen materiaalkeuzes en een goed verlichtingsplan een essentiƫle rol. Het is een doordacht plan gebaseerd op persoonlijke wensen en op de kennis en creativiteit van SOUL design. Deze combinatie zorgt voor een CUSTOM MADE ontwerp en resulteert in een SOUL MADE interieur. Het pand of ruimte krijgt die specifieke sfeer waarin je je thuis voelt of prettig kunt werken!

SOUL design is er voor kleine en voor omvangrijke projecten. Denk aan een ontwerp voor een badkamer, keuken of kantoor. Of aan een complete (nieuwbouw)woning, inclusief de uitbouw. Bij de ontwerpen hoort ook een verlichtingsplan, want daarover moet in een vroeg stadium al nagedacht worden. Leiding moeten immers worden voorbereid… maar ook materiaaladvies en op maatgemaakte oplossingen voor specifieke ontwerpuitdagingen.

Na de ontwerpfase, voert SOUL design de ontwerpen vaak zelf uit met behulp van het eigen netwerk van vakmensen. Door de bouw te begeleiden kan de juiste kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau garandeert worden. Denk hierbij ook aan de bouwtekeningen, constructieberekeningen en vergunningaanvragen. SOUL design brengt hiervoor eerst een totaalofferte uit. 

Lees meer onder werkwijze