Complete renovatie jaren ’30 woning

In de Burgemeester en Professorenwijk in Leiden heb ik een jaren ’30 woning compleet gerenoveerd. Daarbij is de keuken doorgebroken en een extra badkamer gecreëerd op de tweede verdieping (badkamer en-suite).

Tijdens het bouwproces heb ik voorgesteld om het plafond in de master bedroom te verwijderen, waardoor er meer hoogte en ruimte ontstond. In de nok die hierdoor zichtbaar werd, is een maatwerk led-strip aangebracht dat zorgt voor een mooi diffuus lichteffect.

Een van de voordelen dat ik de uitvoering van mijn projecten zelf begeleid is dat er altijd last-minute ontwerpaanpassingen gedaan kunnen worden. In de sloopfase komen namelijk vaak nieuwe invalshoeken aan het licht. Zonde om die geen plek te geven. Ik span me altijd in om deze alsnog te realiseren!