Voor deze villa in Sassenheim heb ik een aantal interieurelementen ontworpen en de gehele verbouwing begeleid. Er moest veel gebeuren. Naast het opknappen van de bestaande eiken parketvloer, het afwerken van de kelder, het vernieuwen van het toilet en de voorbereidingen voor de nieuwe keuken, is er een gashaard geplaatst in de woonkamer.

Op de eerste etage is de badkamer gemoderniseerd en afgestemd op de rest van de woning. In het ontwerp heb ik veel massief eiken toegepast. Daarom is er in deze badkamer ook een op maat gemaakt eikenblad geplaatst. Verder is er een muur in de master bedroom doorgebroken om een inloopkast te creëren.

De zolderetage is volledig gerenoveerd. Er is een extra badkamer gerealiseerd, alle wanden en de kap zijn gestukt en de knieschotten strak afgewerkt met deurtjes. Boven de deurtjes is een massieve eikenbalk gemaakt met geïntegreerde led verlichting. Deze is dimbaar en dus zowel functioneel voor de bergruimte achter de knieschotten, als sfeervol in een gedimde stand door de gehele ruimte. Ook het meubel is uitgevoerd in massief eiken en fungeert als wasmeubel aan de ene zijde en als bureau aan de andere zijde.